Inschrijving opent maandag 9 december

INSCHRIJVEN FJOERTOER
4 december 2019

Komende maandagavond is het zover! Dan gaat de inschrijving van start voor de Fjoertoer Terschelling op zaterdag 4 april 2020. Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er ook dit jaar gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij, waarin je al vanaf 19.30 uur plaats kunt nemen.

Hoe werkt deze wachtrij?

 1. Om 20.00 uur krijgen alle deelnemers, die zich op dat moment in de wachtrij bevinden, een willekeurig wachtrijnummer toegewezen. 
 2. Neem je na 20.00 uur plaats in de wachtrij, dan sluit je achteraan in de rij. 
 3. Het heeft geen zin om de pagina te verversen, je houdt hetzelfde wachtrij-nummer.
 4. Indien je per ongeluk je browser sluit, kom je terug op dezelfde plaats in de wachtrij. 
 5. Het heeft geen zin om meerdere pagina’s te openen, je houdt hetzelfde wachtrij nummer. 
 6. Zodra je aan de beurt bent, wordt de inschrijfpagina automatisch geladen. 
 7. Je hebt 15 minuten de tijd om jouw inschrijving en betaling (via iDEAL) te voltooien. Ben je langer dan 15 minuten bezig, dan moet je opnieuw plaatsnemen in de wachtrij. 
 8. Na voltooiing van jouw inschrijving verlaat je de wachtrij en krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail. N.B. Heb je na 24 uur nog geen mail ontvangen, check dan eerst of de bevestigingsmail wellicht in de spam-inbox zit. Zo niet, stuur dan een mail met je betaalgegevens naar inschrijven@fjoertoer.nl
 9. Je kunt zoveel inschrijvingen doen als je wilt, zolang de naamgegevens maar anders zijn en je dit binnen 15 minuten doet. Houd er wel rekening mee dat je geen extra tijd krijgt wanneer je meer mensen achter elkaar in wilt schrijven. Wanneer – bijvoorbeeld - tijdens je vijfde inschrijving de 15 minuten voorbij zijn, wordt de inschrijving automatisch afgesloten en word je achteraan in de wachtrij gezet. Het verdient daarom de voorkeur om je per persoon apart in te schrijven.
 10. En goed om te weten: wil je met dezelfde mensen in één startgroep lopen, schrijf dan iedereen op zijn/haar eigen naam in, maar met hetzelfde adres. We delen de startgroepen nl. in op basis van het adres.
 11. Je kunt tijdens de inschrijving ook leuke Fjoertoer-artikelen bestellen, zoals een hoodie en een bidon. Meer informatie hierover volgt later!

En ten slotte: de inschrijflink zal komende maandag vanaf 19.30 uur zowel op de website www.fjoertoerterschelling.nl worden geplaatst als op onze Facebookpagina.

Veel succes met inschrijven!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer