Extra activiteiten rond de Fjoertoer

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
19 maart 2015

Omdat veel deelnemers aan de Fjoertoer al op vrijdag komen en pas op maandag weer vertrekken, hebben we dit jaar voor het eerst een heus 'randprogramma' samengesteld.

Zo spelen op vrijdagavond de dames van De Groeten maar liefst twee keer (om 20.00 en 21.00 uur) hun voorstelling 'Alle Gekheid' in de Westerkerk op West. Toegang is voor deelnemers aan de Fjoertoer - op vertoon van e-ticket - gratis. Iets later, om tien uur, kunt u meedoen aan de enige echte Fjoertoer 'petje-op-petje-af'-pubquiz in restaurant Zeezicht. Voor deze activiteiten hoeft u zich niet van te voren aan te melden, er geldt heel eenvoudig vol=vol.

Op zaterdag zijn er een aantal wat kleinere activiteiten, zoals wandelen in de natuur met paarden (15 personen) en luisteren naar verhalen over Witte Wieven (2x20 personen). Het wandelen is inmiddels volgeboekt, voor de eilander verhalen zijn nog een paar plaatsen vrij. Aanmelding hiervoor gaat per e-mail: eilandverhalen@fjoertoer.nl.

Op zondagochtend om 10.30 uur kunt u heerlijk ontspannen tijdens een yogales in Ieders Plak (15 personen). Ook deze activiteit is inmiddels volgeboekt.