Fjoertoer Egmond en Renesse

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
2 juni 2014

Beste vrienden van de Fjoertoer,

De winter is voorbij, de zomer komt eraan en wij genieten op Terschelling van het heerlijke weer en de ontluikende natuur. En al duurt het nog even voordat we starten met de voorbereidingen van de achtste Fjoertoer Terschelling, toch willen we u graag over een aantal zaken informeren.

Zo vond vorig jaar eind november de eerste editie plaats van de Fjoertoer Egmond. Met ruim 4.500 deelnemers was het evenement al meteen een groot succes. Graag maken we u erop attent dat komende dinsdag 3 juni om 9.00 uur ’s ochtends de inschrijving opent voor de tweede editie van deze Noord-Hollandse Fjoertoer op zaterdag 29 november 2014. En ook al heeft de organisatie de deelnamelimiet verhoogd naar 6.500 deelnemers, het is toch zaak om, als u mee wilt doen, niet te lang te wachten met inschrijven. Er kan dit jaar gekozen worden uit afstanden van 13, 19 of 25 kilometer. Kijk voor meer informatie op fjoertoeregmond.nl

En wist u dat u nog steeds kunt inschrijven voor de Fjoertoer Renesse op zaterdag 27 september 2014? U kunt bij deze Zeeuwse Fjoertoer, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, kiezen uit afstanden van 7,5, 15 en 21 kilometer.
Voor inschrijven en informatie: renesseaanzee.nl

Hoe dan ook, of u nu meedoet aan een georganiseerde tocht of er gewoon zelf op uit trekt: wij wensen u een fantastische wandelzomer!

Met vurige groet vanaf Terschelling,

Organisatie Fjoertoer