Fjoertoer vol!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
3 december 2016

Wat ging het snel afgelopen maandagavond! Kon er vorig jaar nog tot de volgende dag worden ingeschreven, nu werd al na anderhalf uur de inschrijflimiet op alle afstanden bereikt. Ongelooflijk!

Het betekent dat er op zaterdag 1 april 2017 zo’n 4.900 wandelaars aan de start zullen staan van de Fjoertoer Terschelling en daar zijn we erg uiteraard erg blij mee. Wel realiseren we ons dat we door deze snelle inschrijving ook mensen hebben moeten teleurstellen. Dat vinden we jammer, maar er zit nou eenmaal een limiet aan het aantal deelnemers. Niet alleen uit veiligheidsoverwegingen, maar ook vanwege het feit dat we willen dat iedere deelnemer voldoende gelegenheid heeft om te genieten van alles wat er onderweg te zien en te beleven is.

Uiteraard gaan we er alles aan doen om er weer een prachtige en onvergetelijke Fjoertoer van te maken. Zo zijn we momenteel druk bezig met het verkennen en vaststellen van de drie wandelroutes. Zodra deze definitief zijn, maken we ze op de website en via de sociale media bekend. Wel kunnen we nu alvast zeggen dat het thema dit jaar – vanwege het tienjarige bestaan - ‘Feest!’ zal zijn.

Tijdens het inschrijven was er gelegenheid om de KNRM eenmalig te steunen. Dat leverde het mooie bedrag op van ruim 900 euro. We willen iedereen dit daaraan heeft bijgedragen namens de KNRM van harte bedanken! Tijdens het Fjoertoer-weekend zal er overigens ook nog gelegenheid zijn om te doneren.

Kijk voor alle verdere informatie over de tiende Fjoertoer regelmatig op fjoertoerterschelling.nl of volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook, dan weet u zeker dat u niets mist.

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer