Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent maandag 28 november!

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
14 november 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de vijftiende Fjoertoer Terschelling opent op maandagavond 28 november a.s. om 20.00 uur. Dus wilt u op zaterdag 25 maart 2023 meelopen met de Fjoertoer, noteer dan deze datum in uw agenda. Over de precieze gang van zaken rond de inschrijving hoort u binnenkort meer.

Wat we wel alvast kunnen vertellen is dat we gebruik gaan maken van een nieuw inschrijfsysteem: Atleta. Dat heeft als voordeel dat er voortaan met meer deelnemers tegelijk ingeschreven kan worden (tot maximaal 4 in één keer). Bovendien kunt u nu zelf kunt kiezen in welke startgroep u start. Dat betekent dat u dus altijd samen kunt lopen met een wandelmaatje of met uw familie- of vriendengroep. Verder komen er twee afstanden in plaats van drie. Welke dat precies worden, hoort u volgende week.

Wat natuurlijk niet verandert, is dat alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Ook komt er op vrijdagavond 24 maart weer een Lytse Fjoertoer van 6 kilometer, geschikt voor de hele familie.

Kijk voor meer algemene informatie op fjoertoerterschelling.nl. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Denkt u er ook aan om op tijd uw accommodatie te boeken? En kiest u liever voor een arrangement: ook die zijn dit jaar weer verkrijgbaar via verscheidene logiesverstrekkers.

Heel graag tot ziens op Terschelling op 25 maart 2023. Wij kijken er, net als u, enorm naar uit!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer