Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent maandag 9 december!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
9 november 2019

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat op het eiland de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de dertiende Fjoertoer opent op maandagavond 9 december a.s. om 20.00 uur precies. Omdat de ervaring van de afgelopen jaren leert dat de Fjoertoer snel vol is, adviseren wij u niet te lang te wachten met inschrijven. Dus wilt u op zaterdag 4 april 2020 meelopen met de Fjoertoer Terschelling, noteer dan deze datum in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De Fjoertoer Terschelling kent drie afstanden: 16, 21 en 26 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Over de precieze gang van zaken en de routes gaan we ons de komende maanden buigen, uiteraard houden we u daarvan op de hoogte.

Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij. Zodra de inschrijving opent, worden alle deelnemers in een wachtrij geplaatst en vervolgens automatisch doorgeleid naar de inschrijfpagina. Op deze manier krijgt iedereen een zo eerlijk mogelijk kans om zich in te schrijven. 

Let op: de betaling verloopt per iDEAL. Zorg er dus voor dat u alles bij de hand heeft wanneer u zich wilt inschrijven. Denk ook goed na voor welke afstand u zich inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen. Ook is het goed te weten dat wij de startgroepen indelen op basis van adres. Wilt u dus graag samen met anderen in een groep starten, schrijft u zich dan in op hetzelfde adres.

Tijdens het inschrijven is er weer de mogelijkheid om – uiteraard geheel vrijwillig – zowel te doneren aan de KNRM als aan Staatsbosbeheer. Ook kunt u alvast, indien gewenst, Fjoertoer-merchandise bestellen.

Wilt u liever de inschrijving en uw accommodatie in één keer boeken, dan kan dat ook. Want evenals voorgaande jaren is het mogelijk om bij een van onze sponsoren speciale Fjoertoer-arrangementen te boeken, waarbij accommodatie én inschrijfbewijs inbegrepen zijn. Meer informatie over deze arrangementen is te verkrijgen bij de deelnemende bedrijven: Rederij Vooruit, Vakantiepark Haantjes, Hotel Bornholm, Paal 8 Hotel aan Zee, Vakantiepark Eldorado, Friesland Beweegt, Vakantiepark De Riessen, Vakantiepark Tjermelân, Résidence Terschelling, Stayokay Terschelling en Camping Duinland. Let op: u schrijft u hierbij niet in via de reguliere inschrijving, maar via de accommodatieverstrekker.

Kijk voor alle verdere algemene informatie op  www.fjoertoerterschelling.nl.

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Graag tot ziens op 4 april 2020 bij de dertiende Fjoertoer Terschelling!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer