Inschrijving opent maandag 26 november!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
9 november 2018

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat op het eiland de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de twaalfde Fjoertoer opent op maandagavond 26 november a.s. om 20.00 uur precies. We adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven, want de ervaring van de afgelopen jaren leert dat de Fjoertoer snel vol is. Dus wilt u op zaterdag 6 april 2019 meelopen met de Fjoertoer Terschelling, noteer deze datum in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De twaalfde editie van de Fjoertoer kent weer drie afstanden: 15, 20 en 25 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Over de precieze gang van zaken en de routes gaan we ons de komende maanden buigen, uiteraard houden we u daarvan op de hoogte.

Wat wel al bekend is, is dat het inschrijfbedrag € 27,50 wordt. Helaas ontkomen we niet aan een kleine prijsverhoging, voornamelijk vanwege de wijziging van de btw van 6 naar 9%.

Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, zal er dit jaar gebruik worden gemaakt van een virtuele wachtrij. Zodra de inschrijving opent, worden alle deelnemers in een wachtrij geplaatst en vervolgens automatisch doorgeleid naar de inschrijfpagina. Op deze manier krijgt  iedereen een zo eerlijk mogelijk kans om zich in te schrijven. 

Let op: de betaling verloopt evenals vorig jaar per iDEAL. Zorg er dus voor dat u alles bij de hand heeft wanneer u zich wilt inschrijven. Denk ook goed na voor welke afstand u zich inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen. Ook is het goed te weten dat wij de startgroepen indelen op basis van adres. Wilt u dus graag samen met anderen in een groep starten, schrijft u zich dan in op hetzelfde adres.

Kijk voor alle verdere informatie over de twaalfde Fjoertoer op  www.fjoertoerterschelling.nl.

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Graag tot ziens op 6 april 2019 bij de twaalfde Fjoertoer Terschelling!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer