Inschrijving opent maandag 27 november!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
6 november 2017

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat op het eiland de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de elfde Fjoertoer opent op maandagavond 27 november a.s. om 20.00 uur precies. We adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven, want de ervaring van de afgelopen jaren leert dat de inschrijving snel vol is. Dus wilt u op zaterdag 7 april 2018 meelopen met de elfde Fjoertoer, noteer deze datum in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De elfde editie van de Fjoertoer kent weer drie afstanden: 15, 20 en 25 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Over de precieze gang van zaken en de routes gaan we ons de komende maanden buigen, uiteraard houden we u daarvan op de hoogte.

Wat wel al bekend is, is dat het inschrijfbedrag € 25,50 blijft. Let op: de betaling verloopt evenals vorig jaar per iDEAL. Zorg er dus voor dat u alles bij de hand heeft wanneer u zich wilt inschrijven. Denk ook goed na voor welke afstand u zich inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen.

Kijk voor alle verdere informatie over de elfde Fjoertoer op  fjoertoerterschelling.nl.

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@Fjoertoer) en op Facebook, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Graag tot ziens op 7 april 2018 bij de elfde Fjoertoer Terschelling!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer