Nieuw: de Lytse Fjoertoer! 

INSCHRIJVEN FJOERTOER
10 februari 2020

Nog een kleine twee maanden en het is zover: de Fjoertoer Terschelling. Wij zijn inmiddels druk bezig met alle voorbereidingen, en dat niet alleen, we hebben ook een leuk nieuwtje: er komt een nieuw evenement bij.

Nieuw: de Lytse Fjoertoer

Al jaren was er vraag naar een korter, meer toegankelijk parcours dat ook geschikt is voor kinderen. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst de 'Lytse Fjoertoer', een familieloop speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders.
Op vrijdagavond 3 april, dus de avond vóór de 13e editie van de Fjoertoer, kunnen kinderen en hun familie genieten van een parcours van 6 kilometer door de bossen rondom West-Terschelling. Net als bij de ‘grote’ Fjoertoer worden de deelnemers onderweg verrast door betoverende lichtjes en fantasierijke objecten.

De start en finish zijn op het oude voetbalveld van West, aan de Sportlaan. De start is vanaf 20.00 uur, de finish sluit om 23.00 uur. Wil je meedoen? Kaartjes à € 7,50 zijn te koop bij de VVV Terschelling.

Extra activiteiten

Tijdens het Fjoertoerweekend is er meer te doen op Terschelling dan alleen de Fjoertoer. Diverse ondernemers en horecabedrijven zorgen voor allerlei leuke activiteiten en optredens in het weekend. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Houd dan onze sociale mediakanalen in de gaten, en/of kijk op https://fjoertoerterschelling.nl/extra-activiteiten.
Let op: voor informatie over de activiteiten en om je aan te melden, kun je terecht bij de desbetreffende organisator.

Laatste kaarten Fjoertoer

Voor de ‘grote’ Fjoertoer Terschelling op zaterdag 4 april zijn nog een klein aantal kaarten verkrijgbaar voor de 21 en 26 kilometer. De 16 kilometer is inmiddels volledig uitverkocht. Dus wil je nog meedoen of wil je meer wandelvrienden meenemen? Wees er dan snel bij! 

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer