Nieuwsbrief 13 november 2013

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
13 november 2013

Beste vrienden van de Fjoertoer,

De zomer is definitief voorbij, het wordt ’s avonds steeds eerder donker en de winter staat voor de deur. Dat betekent dat op Terschelling de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de zevende Fjoertoer opent in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 december 2013 om 00:00 uur precies. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat de inschrijving erg snel vol is. Dus wilt u op zaterdag 5 april 2014 verzekerd zijn van een startbewijs, noteer dan deze datum in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De zevende editie van de Fjoertoer kent weer drie afstanden: 15, 21, en 42 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland, maar waarschijnlijk kiezen we deze keer voor twee startlocaties: naast ET-10 ook het dorp Midsland (Oosterburen). Over de precieze gang van zaken gaan we ons de komende maanden buigen. Wat wel al bekend is, is dat het inschrijfbedrag € 24,50 blijft.

Kijk voor alle verdere informatie over de zevende Fjoertoer op www.fjoertoer.nl. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter via @Fjoertoer, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Wij verheugen ons erop u te zien bij de zevende Fjoertoer!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer