Nieuwsbrief 2015 - 01

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
10 januari 2015

Het is januari, het nieuwe jaar is begonnen. We willen hierbij iedereen van harte een gezond, sportief en gelukkig 2015 toewensen, met hopelijk vele mooie wandelkilometers!

Voor ons als organisatie betekent het dat we ons opmaken voor de komende editie van de Fjoertoer Terschelling zaterdag 28 maart a.s. We gaan de komende maanden hard aan de slag om er weer een onvergetelijk evenement van te maken. Zo worden de nieuwe routes binnenkort vastgesteld en zijn we druk bezig om de exacte invulling van de diverse culturele activiteiten definitief vast te leggen.

Wat de inschrijving betreft, die is inmiddels voor alle afstanden gesloten. De inschrijving verliep dit jaar op vrijwel dezelfde manier als vorig jaar: een piek om twaalf uur in de nacht van 11 op 12 december 2014 en in de dagen daarna een gestaag oplopend aantal inschrijvingen. Ook nu was de 15 kilometer het snelst vol, daarna volgden de 21 en de 42 kilometer. Mocht u zich om wat voor reden maar nog niet hebben ingeschreven en toch nog mee willen doen: er zijn bij diverse accommodatieverstrekkers – tevens sponsoren - nog een aantal speciale Fjoertoer-arrangementen verkrijgbaar.

Verder hebben we nog een leuke leestip voor u. Wandelmagazine Op lemen voeten staat ieder kwartaal boordevol wandeltips voor korte en lange wandelingen in Nederland en de rest van Europa. Ook is er veel aandacht voor landschap, natuur, cultuur en praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Benieuwd geworden? Maak dan kennis met het blad voor slechts €21,50 per jaar. U ontvangt bij uw abonnement bovendien twee welkomstcadeaus. Kijk voor meer informatie op wandelmagazine.nu.

Ten slotte nog een mededeling van huishoudelijke aard: medio januari zal het deelnamebedrag aan de Fjoertoer Terschelling ad € 24,50 worden geïncasseerd.

Voor alle verdere informatie en laatste nieuwtjes over de achtste Fjoertoer: zie  www.fjoertoerterschelling.nl of volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook.com/fjoertoerterschelling. Dan weet u zeker dat u niets mist!

Met warme groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling