Nieuwsbrief 4 maart 2014

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
4 maart 2014

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Het begint op Terschelling, en wellicht ook bij u, te kriebelen: het voorjaar komt eraan en dus ook de Fjoertoer. Wij hebben er veel zin in en zijn druk bezig om er op zaterdag 5 april voor iedereen weer een onvergetelijke wandelervaring van te maken.

Wat de startbewijzen betreft, deze zullen in de week van 17 maart worden verstuurd naar het door u opgegeven mailadres.

En wellicht heeft u het al gezien, maar de Fjoertoer is inmiddels, naast Twitter, ook op Facebook te vinden. Zo kunnen we u nog beter en sneller op de hoogte brengen van alles wat er speelt rond de Fjoertoer.

Een van de zaken die we al via Twitter en Facebook bekend hebben gemaakt zijn de nieuwe routes. Dit jaar starten we niet bij ET-10, maar midden in het dorp Midsland. Uiteraard informeren wij u op tijd over exacte starttijden en startlocatie. En natuurlijk zullen er weer bussen over het eiland rijden om u op tijd op de goede plek af te zetten.

Dan is er nog een verandering, en dat is de vormgeving. We hebben, samen met de Fjoertoer Egmond en Renesse gekozen voor eenzelfde nieuwe en frisse uitstraling. Ook is er een nieuwe, gezamenlijke website gemaakt: fjoertoer.nl. Van daaruit kunt u doorklikken naar de drie verschillende websites. De Fjoertoer Terschelling kunt u voortaan vinden op fjoertoerterschelling.nl

Kijk dus voor alle verdere informatie over de zevende Fjoertoer op fjoertoerterschelling.nl, Twitter en op Facebook. Dan weet u zeker dat u niets mist!

Wij wensen u veel mooie trainingskilometers!

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer