Nog meer Fjoertoer!

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
19 april 2014

Beste vrienden van de Fjoertoer,

De zevende Fjoertoer ligt inmiddels al weer een paar weken achter ons. Wij kijken met heel veel plezier terug op de tocht en zijn blij met alle reacties die we mochten ontvangen. En heeft u nog geen genoeg van het wandelen op een eiland, dan hebben we twee leuke wandeltips voor u.

Op zondag 11 mei a.s. wordt op Vlieland voor de tweede keer de Vuurtorenloop georganiseerd, een gecombineerd wandel- en hardloopevenement. De wandeltocht is, net als de Fjoertoer, vooral een belevingstocht, die langs tal van verrassende locaties voert. Zo beklimt u de vuurtoren, wandelt u door diverse tuinen en gebouwen (waaronder de historische kerk) en zijn er tal van leuke verrassingen onderweg. Om de afstand hoeft u niet te laten: die is 5 zeemijl, oftewel ruim 9 kilometer. Prima geschikt dus voor het hele gezin en een leuke aanleiding voor een gezellig dagje Vlieland.

Bovendien is op 15 april jl. de inschrijving gestart van de Fjoertoer Renesse. Op zaterdag 27 september a.s. vindt daar de eerste editie van de Zeeuwse Fjoertoer plaats. U kunt er kiezen uit afstanden van 8, 16 en 21 kilometer, waarbij de 8 kilometer bij uitstek geschikt is om met de hele familie (dus opa, oma en de kinderen) aan mee te doen. Als u genoten heeft van de Fjoertoer Terschelling, is dit zeker een aanrader! Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op fjoertoerrenesse.nl

Graag tot ziens op Terschelling, Vlieland of Renesse!

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer