Uitgebreide randprogrammering tijdens Fjoertoer-weekend

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
28 februari 2019

Degenen die vaker mee hebben gedaan met de Fjoertoer weten het inmiddels: tijdens het Fjoertoerweekend is er veel meer te doen dan alleen de Fjoertoer. Op deze manier hoeft u zich tijdens het weekend geen moment te vervelen en kunt u Terschelling (nog) beter leren kennen. En we hebben goed nieuws: dit jaar is de randprogrammering uitgebreider dan ooit!

Een kleine greep uit het totale aanbod: in het charmante West-End Theater genieten van een bijzondere eilandfilm, meedoen aan een wijnproeverij, een masterclass paarden-coaching volgen, op excursie naar de eendenkooi of het Dark Sky Park op de Boschplaat, een viltworkshop volgen, leren creatief te denken, of – sinds de recente container-ramp actueler dan ooit - de Milieujutter een handje helpen. Ook op muzikaal gebied is er van alles te beleven. Zo is er bijvoorbeeld de primeur van de gloednieuwe eilander band Myxomatosis.

In totaal kunt u uit maar liefst twintig verschillende activiteiten een bijzondere eilandbelevenis kiezen. Hoe u dit kunt doen? U kunt nu alvast op de website kijken wat er allemaal te doen en te beleven is. Vervolgens kunt u zich vanaf vrijdag 1 maart 10.00 uur inschrijven voor één van deze activiteiten voor de prijs van slechts één cent. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen aan de activiteiten kan iedereen zich inschrijven voor één activiteit. Let op: voor de inschrijving geldt vol=vol en wie het eerst komt, het eerst maalt.

De programmering van alle activiteiten worden dit jaar verzorgd door ‘Eilandmeisje’ Marloes Fopma. Zij heeft daarbij gekozen voor lokale, kleinschalige activiteiten die allemaal een binding hebben met het eiland en verspreid zijn over het hele eiland, van oost tot west. Op deze manier kunnen wij als Fjoertoer-organisatie nog meer mensen laten kennismaken met de veelzijdigheid van Terschelling.

Wij wensen u alvast veel plezier en succes bij het kiezen!

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer