Update januari 2019

INSCHRIJVEN FJOERTOER
29 januari 2019

Het nieuwe jaar is alweer bijna een maand oud en het is volop winter, ook op Terschelling. Als organisatie hebben wij de blik natuurlijk gericht op het komende voorjaar, want voor je het weet is het zaterdag 6 april, de dag van de Fjoertoer Terschelling. En dus zijn we momenteel volop bezig met alle voorbereidingen, zodat ook deze Fjoertoer weer een fantastisch wandelevenement wordt. Wij hebben er heel veel zin in, wij hopen u ook!

Routes

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is altijd het vaststellen van de routes. Het is ieder jaar weer een hele puzzel: waar mogen en kunnen we langslopen, waar zijn de beste mogelijkheden voor de culturele invulling, etc. Maar het is ook dit keer weer gelukt en de drie routes van 15, 20 en 25 kilometer zijn inmiddels definitief vastgesteld. Dus bent u benieuwd waar we de komende Fjoertoer langs wandelen, kijk dan snel op https://fjoertoerterschelling.nl/parcours.

Extra activiteiten

Zoals u van ons gewend bent, zal er in het weekend van 6 en 7 april ook buiten de Fjoertoer van alles te beleven zijn, en dit jaar is de randprogrammering uitgebreider dan ooit. Natuurexcursies, creatieve workshops, prachtige films, sportieve activiteiten, muziekoptredens, noem maar op. Er zit voor iedereen wat tussen, en de activiteiten zijn verspreid over het hele eiland. Zodra alles definitief is, hoort u hier meer over!

Nieuwe sponsor

Wij zijn heel blij dat we in Merrell Outdoorschoenen een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Merrell maakt al meer dan twintig jaar schoenen van hoge kwaliteit voor de echte natuurliefhebber en buitenmensen, en past dus uitstekend bij de Fjoertoer Terschelling. Iedere deelnemer ontvangt straks dankzij Merrell een prachtig aandenken aan de Fjoertoer Terschelling, dus profiteert u ook mee van deze nieuwe sponsor!

Informatie Voor alle verdere informatie en laatste nieuwtjes over de 12e Fjoertoer: zieĀ  www.fjoertoerterschelling.nl of volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook. Dan weet u zeker dat u niets mist!

Met winterse groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling