Vanaf maandag kunt u inschrijven!

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
26 november 2021

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Op Terschelling zijn we inmiddels vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen van de veertiende Fjoertoer Terschelling, op zaterdag 26 maart 2022. Wij kijken er, ongetwijfeld net als u, enorm naar uit!

De inschrijving voor de Fjoertoer Terschelling opent op maandagavond 29 november a.s. om 20.00 uur precies. Omdat de ervaring van de afgelopen jaren leert dat de Fjoertoer snel vol is, adviseren wij u niet te lang te wachten met inschrijven. Dus wilt u op zaterdag 26 maart 2022 meelopen met de 16, 20 of 25 kilometer van de Fjoertoer Terschelling, schrijf u dan op tijd in!

Inschrijvingen 2020

Let op: degenen die zich hadden ingeschreven voor de Fjoertoer Terschelling 2020 ontvangen deze week een aparte mail met daarin meer informatie over de manier waarop de inschrijving voor hen verloopt. Zij krijgen een aantal voordelen, als dank voor hun coulante opstelling toen de Fjoertoer in 2020 op het laatste moment afgelast  moest worden.

Virtuele wachtrij

Om de reguliere inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij. Zodra de inschrijving opent, worden alle deelnemers in een wachtrij geplaatst en vervolgens automatisch doorgeleid naar de inschrijfpagina. Op deze manier krijgt iedereen een zo eerlijk mogelijk kans om zich in te schrijven. 

Groepsinschrijving

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als groep in te schrijven. Nadat u de eerste persoon heeft ingeschreven, kunt u de optie ‘deelnemer toevoegen’ aanklikken. Let op: hiervoor heeft u 15 minuten de tijd. Zorg er dus voor dat een eventuele groepsinschrijving binnen 15 minuten is afgerond. En nog een attentiepunt: als organisatie kunnen wij niet zien wie zich als groep heeft ingeschreven. Wilt u graag samen met anderen in een groep starten, schrijft u zich dan in op hetzelfde adres. Wij delen de startgroepen namelijk in op basis van de adresgegevens.

Kosten deelname

Meedoen aan de Fjoertoer Terschelling kost € 27,95. De betaling hiervan verloopt per iDEAL. Zorg er dus voor dat u alles bij de hand heeft wanneer u zich wilt inschrijven. Denk ook goed na voor welke afstand u zich inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen.

Tijdens het inschrijven is er weer de mogelijkheid om – uiteraard geheel vrijwillig – een donatie te doen aan de KNRM en/of Staatsbosbeheer.

Eventuele maatregelen

Het spreekt vanzelf dat we te allen tijde afhankelijk zijn van eventuele toekomstige maatregelen om de verspreiding van covid-19 te beperken. Mocht de Fjoertoer Terschelling onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan is het goed te weten dat u het inschrijfgeld terugontvangt met aftrek van 5 euro. Met dit bedrag kunnen we een deel van de reeds gemaakte kosten dekken.

Arrangementen

Wilt u liever de inschrijving en uw accommodatie in één keer boeken, dan kan dat ook. Want evenals voorgaande jaren is het mogelijk om bij een van onze sponsoren speciale Fjoertoer-arrangementen te boeken, waarbij accommodatie én inschrijfbewijs inbegrepen zijn. Meer informatie over deze arrangementen is te verkrijgen bij de deelnemende bedrijven: Rederij Vooruit, Vakantiepark Haantjes, Hotel Bornholm, Hotel De Walvisvaarder, Vakantiepark Eldorado, Friesland Beweegt, Vakantiepark De Riesen, Vakantiepark Tjermelân, Résidence Terschelling, Stayokay Terschelling, Zonnewind Zeilreizen en Camping Duinland. Let op: u schrijft u hierbij niet in via de reguliere inschrijving die op 29 november start, maar deze verloopt via de accommodatie-verstrekker.

Lytse Fjoertoer

Nieuw dit jaar is de Lytse Fjoertoer van 6 kilometer op vrijdagavond 25 maart. Deze ‘mini-editie’ van de Fjoertoer is bedoeld voor kinderen samen met hun ouders en grootouders en verder voor iedereen die 15 kilometer (nog) te ver vindt. Ook hiervoor opent de inschrijving op maandag 29 november a.s.

Kijk voor meer informatie over de Lytse Fjoertoer en alle verdere algemene informatie op  www.fjoertoerterschelling.nl. Eventuele vragen over de inschrijving kunt  u stellen op inschrijven@fjoertoer.nl.

U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Graag tot ziens op 26 maart 2022 bij de Fjoertoer Terschelling!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer