We houden het vuurtje brandend!

20 maart 2021

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Het is een raar idee: volgende week is er geen Fjoertoer Terschelling, en is het op Terschelling een weekend zoals alle andere. Geen wandelaars, geen kunstenaars, geen mooie vuur- en lichtobjecten, geen muziek bij de Brandaris… het zal stil blijven op het eiland. Ontzettend jammer, maar het is wat het is. We hopen natuurlijk allemaal dat we volgend jaar, op 26 maart 2022, weer een geweldige Fjoertoer kunnen organiseren: gezond en wel, met elkaar, en weer gewoon op Terschelling.

Herinneringen delen

Natuurlijk willen we het weekend van de Fjoertoer niet zomaar voorbij laten gaan. We kunnen en mogen niets organiseren, maar we mogen natuurlijk wel online van alles met elkaar delen. Daarom willen we jullie vragen om de komende twee weken mooie ervaringen, herinneringen en foto’s van de afgelopen edities met ons te delen op Facebook en Instagram, en dit te doen met de hashtag #Fjoertoer. Heeft u geen Facebook of Instagram dan kunt u uw reactie ook mailen naar info@fjoertoer.nl. Wij behouden ons het recht voor om deze te delen op onze eigen Facebook- en Instagram-account zodat ook anderen ervan kunnen genieten. Wilt u dat liever niet (of wilt u het liever anoniem houden), dan houden wij daar – als u het erbij vermeldt – uiteraard rekening mee.

Sokken en pin

Voor de tien leukste, origineelste, ontroerendste of grappigste reacties stellen we een paar fraaie en exclusieve Fjoertoer-sokken beschikbaar. Maar dat is niet alles: iedere deelnemer heeft daarnaast recht op de enige echte Fjoertoer-pin van 2020. Wilt u er eentje ontvangen? Geef ons dan even uw postadres door via een DM of laat op de website uw adres achter. Dat kan tot uiterlijk maandag 5 april. U ontvangt dan in de loop van april de Fjoertoer-pin in uw brievenbus.

Wandelen

En ga vooral volgend weekend lekker wandelen, dat doen wij hier op het eiland ook. Dit keer gewoon overdag, en zonder toeters en bellen, maar genieten van de natuur mag gelukkig nog altijd. En goed te weten: natuurlijk kunt u deze ervaring ook delen met hashtag #Fjoertoer. Zo kan iedereen die dit jaar voor het eerst mee had willen doen ook kans maken op de mooie Fjoertoer-sokken en een pin aanvragen.

We kijken uit naar jullie reacties!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer