Lytse Fjoertoer

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER

Lytse Fjoertoer 

Op vrijdagavond 24 maart 2023, dus de avond vóór de 15e editie van de Fjoertoer, kunnen kinderen en hun familie genieten van een parcours van 6 kilometer door de bossen rondom West-Terschelling. Net als bij de ‘grote’ Fjoertoer worden de deelnemers onderweg verrast door betoverende lichtjes en fantasierijke objecten. 

INSCHRIJVEN
De inschrijving start op maandag 28 november 20.00 uur. Meedoen is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Een kaartje kost € 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 12,50 voor iedereen van 13 jaar en ouder, en dus ook voor de (groot)ouders/begeleiders. Hiervoor ontvang je o.a. een hoofdlampje en een stempelkaart. Deze ontvang je bij de start. De stempelkaart wordt dus niet opgestuurd!

START EN FINISH
De start is, evenals de finish, op het oude voetbalveld van West, aan de Sportlaan. De start is tussen 19.00 en 19.30 uur, de finish sluit om 21.30 uur. 
En goed te weten: op de dag van de Lytse Fjoertoer rijdt er een bus om 18.35 uur vanuit Oosterend langs alle haltes naar West en om 21.35 uur vanaf de haven (via Boschrijck) weer terug om Oost.

Leeftijd
Let op: kinderen tot en met 12 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene. Deze begeleider dient ook te beschikken over een startbewijs. 

Honden
Honden zijn niet toegestaan bij de Fjoertoer of de Lytse Fjoertoer, ook niet aangelijnd of onder appèl. Niet alleen uit veiligheidsoverwegingen (in het donker kunnen mensen struikelen over de lijn of over de hond), maar ook om eventuele overlast voor andere wandelaars te voorkomen. 

Informatie
Wil je meer informatie of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@fjoertoer.nl.

Sponsoren van de Lytse Fjoertoer:
Kooyman Grootverbruik
Cranberry Cultuur Skylge
Coop Midsland
Kip of Eiland, Hoorn
Atleta - Registratie voor sportevenementen