Lytse Fjoertoer

Nieuw: de Lytse Fjoertoer 

Al jaren was er vraag naar een korter, meer toegankelijk parcours dat ook geschikt is voor kinderen en hun (groot)ouders. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst de 'Lytse Fjoertoer', een familieloop voor het hele gezin. 
 
Op vrijdagavond 25 maart, dus de avond vóór de 14e editie van de Fjoertoer, kunnen kinderen en hun familie genieten van een parcours van 6 kilometer door de bossen rondom West-Terschelling. Net als bij de ‘grote’ Fjoertoer worden de deelnemers onderweg verrast door betoverende lichtjes en fantasierijke objecten. 

De start en finish zijn op het oude voetbalveld van West, aan de Sportlaan. De start tussen 20.00 en 20.30 uur, de finish sluit om 23.00 uur. Wil je meedoen? De inschrijving start, net zoals bij de 'grote' Fjoertoer, op maandag 29 november a.s. Meedoen kost € 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 12,50 voor iedereen van 13 jaar en ouder. Hiervoor ontvang je o.a. een hoofdlampje en een stempelkaart.

Mocht de Lytse Fjoertoer onverhoopt niet door kunnen gaan door eventuele aanscherpingen van de coronamaatregelen, dan ontvangt iedereen het inschrijfgeld terug onder aftrek van één euro voor reeds door ons gemaakte kosten. 

Let op: kinderen tot en met 12 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene. En voor alle duidelijkheid: deze volwassene dient zich ook in te schrijven. 

Wilt u meer informatie, dan kunt u uw vraag stellen via info@fjoertoer.nl .