Lytse Fjoertoer

INSCHRIJVEN FJOERTOER

Lytse Fjoertoer 

Op vrijdagavond 22 maart 2024, dus de avond vóór de 16e editie van de Fjoertoer, kunnen kinderen en hun familie genieten van een parcours van 6 kilometer door de bossen rondom West-Terschelling. Net als bij de ‘grote’ Fjoertoer worden de deelnemers onderweg verrast door betoverende lichtjes en fantasierijke objecten. 

Inschrijven
De inschrijving van de Lytse Fjoertoer opent op 15 januari 2024 om 20.00 uur. Meedoen is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Vanaf 4 jaar zijn de kosten 10 euro, en vanaf 13 jaar €12,50. Let op: ook voor eilander kinderen tot en met 12 jaar is de inschrijving gratis. Hiervoor is een speciale code nodig die in de Terschellinger van 18 januari a.s. wordt gepubliceerd. U kunt de code ook opvragen via info@fjoertoer.nl of inschrijven@fjoertoer.nl. Iedereen die zich inschrijft ontvangt o.a. een hoofdlampje en een stempelkaart. Deze krijg je bij de start. De stempelkaart wordt dus niet opgestuurd. 

Start en finish
De start is, evenals de finish, op het oude voetbalveld van West, aan de Sportlaan. De start is tussen 19.00 en 19.30 uur, de finish sluit om 21.30 uur. 
Er is bij het Oude Voetbalveld vrijwel geen mogelijkheid om te parkeren. Kom dus zoveel mogelijk lopend, op de fiets of met de bus. Om iedereen te brengen rijdt er op vrijdagavond een bus om 18.35 uur vanuit Oosterend langs alle haltes van lijn 1 via Midsland Noord naar West. Om iedereen na afloop op te halen rijdt er om 21.00 uur en rond 21.35 uur een bus vanaf de haven (via Boschrijck) weer terug naar Oost. Let op: deze bussen zijn de reguliere lijndienst en zijn dus niet gratis.

Leeftijd
Let op: kinderen tot en met 12 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene. Deze begeleider dient ook te beschikken over een startbewijs. 

Honden
Honden zijn niet toegestaan bij de Fjoertoer of de Lytse Fjoertoer, ook niet aangelijnd of onder appèl. Niet alleen uit veiligheidsoverwegingen (in het donker kunnen mensen struikelen over de lijn of over de hond), maar ook om eventuele overlast voor andere wandelaars te voorkomen. 

Informatie
Wil je meer informatie of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@fjoertoer.nl.

Sponsoren van de Lytse Fjoertoer:
Kooyman Grootverbruik
Vakantiepark Eldorado
Plus Midsland
Bakkerij Spanjer
Eilandbouw
AJB Services