FJOERTOER TERSCHELLING GAAT NIET DOOR VANWEGE CORONAVIRUS

INSCHRIJVEN FJOERTOER
16 maart 2020

Tot dit weekend hebben we nog gehoopt dat het niet nodig zou zijn, maar helaas hebben de maatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM genomen zijn in de strijd tegen het coronavirus tot gevolg dat de Fjoertoer Terschelling niet door kan gaan. Ook de Lytse Fjoertoer, die op vrijdagavond 3 april voor het eerst zou worden georganiseerd, is afgelast.

Gezondheid voor alles

De stempelkaarten lagen klaar, de pins waren verpakt, de kunstenaars hadden allerlei moois bedacht en gemaakt. Wij waren er helemaal klaar voor. Maar gezien de recente ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we geen andere keuze dan de Fjoertoer Terschelling en de Lytse Fjoertoer af te gelasten. De gezondheid van alle deelnemers, kunstenaars, vrijwilligers en supporters, én niet te vergeten de algehele volksgezondheid, gaat boven alles.

Hoe nu verder?

Alle deelnemers aan de Fjoertoer Terschelling 2020 krijgen een deel van het inschrijfbedrag terug. Een bedrag van €12,50 wordt teruggestort, eventueel vermeerderd met de kosten van de bestelde merchandise. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen die zich ingeschreven heeft voor de (afgelaste) editie van 2020, voorrang krijgt bij de inschrijving voor editie 2021. Volledige restitutie van het inschrijfbedrag is helaas niet mogelijk, gezien alle kosten die reeds gemaakt zijn en verplichtingen die zijn aangegaan. We hopen op uw begrip in dezen, want dit is echt pure overmacht. Bovendien zou volledige restitutie het einde betekenen van de Fjoertoer Terschelling. We willen niets liever dan het voortbestaan van de Fjoertoer garanderen zodat we komende jaren weer een geweldig evenement kunnen organiseren.

Merchandise

Als u ook merchandise besteld heeft, ontvangt u het volledige bedrag van de bestelde merchandise retour. De Fjoertoer-truien en -sokken zijn volgend jaar opnieuw te bestellen bij de inschrijving en verkrijgbaar tijdens het evenement. De Retulp bio bidons zijn te koop in de (web)winkel van VVV Terschelling

Arrangement

Heeft u zich opgegeven middels een arrangement, dan kunt u hierover contact opnemen met de logiesverstrekker bij wie u het arrangement afgenomen heeft. Wij storten het restitutiebedrag van €12,50 per kaartje terug aan de logiesverstrekker.

Informatie

Voor de meest gestelde vragen verwijzen wij u graag naar https://fjoertoerterschelling.nl/brandende-vragen Heeft u aanvullende vragen over de merchandise of over de inschrijving, neem dan contact met ons op via inschrijven@fjoertoer.nl. Heeft u nog andere vragen, laat het dan weten via info@fjoertoer.nl. Door de drukte omtrent de afhandeling van de afgelasting, kan het even duren voordat u antwoord krijgt.

Voor nu overheerst bij ons, en ongetwijfeld ook bij u, de teleurstelling. We hadden er zoveel zin in! Maar we beloven u dat we daarom extra ons best gaan doen om op zaterdag 27 maart 2021 een fantastische Fjoertoer neer te zetten!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer