Fjoertoer Terschelling vol!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
1 december 2017

Wat ging het weer snel afgelopen maandagavond! Evenals vorig jaar werd al na zo’n anderhalf uur de inschrijflimiet op alle afstanden bereikt. Helaas haperde in het begin de server van inschrijven.nl enige tijd, waardoor het inschrijven minder soepel verliep dan vorig jaar. Onze excuses daarvoor! Uiteraard zullen wij de komende tijd uitzoeken wat er precies aan de hand was, zodat het volgend jaar niet weer gebeurt.  

Limiet

Het betekent dat er op zaterdag 7 april 2018 zo’n 5.000 wandelaars aan de start zullen staan van de Fjoertoer Terschelling en daar zijn we erg uiteraard erg blij mee. Gezien de populariteit van de Fjoertoer Terschelling zou dit aantal zeker hoger kunnen liggen, maar we hanteren een limiet aan het aantal deelnemers. Niet alleen uit veiligheidsoverwegingen, maar ook vanwege het feit dat we iedere deelnemer voldoende gelegenheid willen geven om te genieten van alles wat er onderweg te zien en te beleven is.

Routes en thema

Uiteraard gaan we er alles aan doen om er weer een prachtige en onvergetelijke Fjoertoer van te maken. Zo zijn we momenteel druk bezig met het verkennen van de drie wandelroutes. Zodra deze definitief vastgesteld zijn, maken we ze op de website en via de sociale media bekend. Wel kunnen we nu alvast zeggen dat het thema dit jaar ‘Water en Vuur’ zal zijn.

KNRM

Tijdens het inschrijven was er gelegenheid om de KNRM eenmalig te steunen. Dat leverde het mooie bedrag op van bijna 800 euro. We willen iedereen dit daaraan heeft bijgedragen namens de KNRM van harte bedanken! Tijdens het Fjoertoer-weekend zal er overigens ook nog gelegenheid zijn om te doneren.

Informatie

Kijk voor alle verdere informatie over de elfde Fjoertoer regelmatig op www.fjoertoerterschelling.nl (met name op de algemene-vragenpagina) en volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook. Ook is er op Facebook een speciale ‘vraag en aanbod’-site gemaakt om Fjoertoerkaartjes aan te bieden, te ruilen of te zoeken.

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer