Het was geweldig!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
12 april 2019

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Wat was het een fantastisch wandelfeest vorige week zaterdag! Het weer was goed, we hadden op het strand de wind in de rug, de stemming was uitstekend en al was het strand hier en daar best zwaar: vrijwel alle wandelaars zijn gefinisht en hebben daarmee een geweldige prestatie neergezet. Geweldig gedaan allemaal!

Sprookjesachtig

Van te voren leek het rook- en stookverbod vanwege de grote droogte op het eiland nog even roet in het eten te gooien, maar dat viel achteraf erg mee. In de bossen en duinen waren geen acts met open vuur gepland en op het strand konden de kampvuren gelukkig gewoon doorgaan. En zo waren er ook dit jaar weer tal van hoogtepunten onderweg: de feeërieke vliegers op het strand van Team Fryske Draeken, de vuurspuwende draak van Trip/Hek en Cor Bakker, zwevende vissen in het bos, een koekoeksklok, een gigantische badeend en schitterend uitgelichte bunkers bij de Tigerstelling, inclusief slagwerkers. Ook bij de aankomst op West was volop muziek en zorgden de Estrella’s uit Breda en sambaband Almondegas uit Leeuwarden voor één groot feest. Wilt u nog even nagenieten van deze twaalfde Fjoertoer? Kijk dan op onderstaande link voor de aftermovie: https://youtu.be/jlHCexno7m8

Egmond en Renesse

Wilt u vaker genieten van een bijzondere wandeling bij avond en nacht, dan kunt u dit jaar nog meedoen aan de twee Fjoertoer-tochten die op de wal worden gehouden. Op zaterdag 14 september wordt de Fjoertoer Renesse (met afstanden van 9 en 16 kilometer) georganiseerd, en op zaterdag 30 november vindt de Fjoertoer Egmond plaats (14,19 en 26 kilometer). Voor Renesse is de inschrijving inmiddels geopend; voor Egmond start de inschrijving op maandag 24 juni. Kijk voor meer informatie op www.fjoertoer-renesse.nl en www.fjoertoeregmond.nl.

Enquête

Natuurlijk gaan wij als organisatie deze twaalfde editie uitgebreid evalueren en zullen we er alles aan doen om van de volgende Fjoertoer - op zaterdag 4 april 2020 - weer een onvergetelijk wandelevenement te maken. Maar daar kunt u ons ook bij helpen.
Omdat wij ons iedere keer willen verbeteren, zijn wij erg benieuwd naar uw mening over de afgelopen Fjoertoer Terschelling. Wij zouden het daarom zeer waarderen wanneer u voor ons bijgaande enquête in wilt vullen. Het duurt nog geen vijf minuten en onder de deelnemers worden vijf deelnamebewijzen voor de Fjoertoer Terschelling van volgend jaar verloot. Dank alvast!
De enquête vindt u hier: https://nl.surveymonkey.com/r/GLYLZBS

Dank

En ten slotte: we willen iedereen die er – op wat voor manier ook – aan heeft bijgedragen om van de twaalfde Fjoertoer een groot succes te maken, enorm bedanken. Want dankzij de inzet, tijd en het enthousiasme van alle deelnemers, vrijwilligers, kunstenaars en sponsoren was het ook dit jaar een onvergetelijke en bijzondere Fjoertoer, vol sfeer, sportiviteit, beleving, muziek en gezelligheid. Nogmaals onze hartelijke dank, want zonder jullie is er geen Fjoertoer Terschelling!

Met een warme groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling