Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent maandag 29 november!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
14 oktober 2021

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Wie had dat ooit kunnen denken, twee jaar lang geen Fjoertoer Terschelling. Geen wandelaars, geen rugtasjes, geen petten-met-lampjes en geen mooie kunstwerken langs de route. Wij hebben het enorm gemist, en u waarschijnlijk ook.

Gelukkig ziet alles er momenteel een stuk rooskleuriger uit en dus zijn we vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen van de veertiende Fjoertoer Terschelling op zaterdag 26 maart 2022.

Inmiddels hebben we ook de inschrijfdatum vastgesteld, en wel maandag 29 november a.s. om 20.00 uur. Dus wilt u op zaterdag 26 maart 2022 meelopen met de Fjoertoer Terschelling, noteer dan deze datum in uw agenda. Over de precieze gang van zaken rond de inschrijving hoort u binnenkort meer. Let op: iedereen die zich had ingeschreven voor de Fjoertoer Terschelling 2020, kan een aparte mail tegemoet zien met hierin meer informatie over de manier waarop de inschrijving voor hen verloopt.

De Fjoertoer Terschelling kent drie afstanden: 16, 20 en 25 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Ook zullen we – voor het eerst – op vrijdagavond 25 maart een Lytse Fjoertoer van 6 kilometer organiseren, geschikt voor de hele familie.

Kijk voor meer algemene informatie op www.fjoertoerterschelling.nl. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Denkt u er ook aan om op tijd uw accommodatie te boeken? En kiest u liever voor een arrangement: ook die zullen dit jaar weer verkrijgbaar zijn.

Heel graag tot ziens op Terschelling op 26 maart 2022. Wij kijken er, net als u, enorm naar uit!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer