Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent volgende week!

INSCHRIJVEN FJOERTOER
21 november 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Over precies een week, maandag 28 november om 20.00 uur, gaat de inschrijving van de Fjoertoer Terschelling 2023 van start. Als je zeker wilt zijn van een startbewijs, zorg er dan voor dat je om 20.00 uur klaar zit achter de  computer!

We werken dit jaar met een nieuw inschrijfsysteem: Atleta. Dit maakt het mogelijk om met meer deelnemers tegelijk in te schrijven, tot maximaal 4 in één keer. Ook kun je nu zelf kiezen op welk tijdstip je van start gaat.

Er zijn dit jaar twee wandelroutes: één van 17 kilometer en één van 22,5 kilometer. Hoe de routes precies gaan lopen, wordt binnenkort bekendgemaakt. De start van beide routes is traditiegetrouw in Midsland en de finish bij de Brandaris.

Hoe gaat de inschrijving in zijn werk?
1. Ga naar www.fjoertoerterschelling.nl  
2. Klik op de inschrijf-knop.
3. Kies welke afstand je wilt lopen: 17 of 22,5km.
4. Selecteer de startgroep waarin je graag wilt lopen (en daarmee tevens het tijdstip waarop je start).
5. Selecteer het aantal startbewijzen. Je kunt maximaal 4 startbewijzen in één bestelling aanschaffen.
6. Kies of je een donatie wilt doen aan de KNRM en/of Staatsbosbeheer (niet verplicht).
7. Eventueel kun je de startbewijzen al personaliseren, maar dat kan ook later.
8. Vul de gegevens van de besteller in. Deze besteller hoeft niet zelf mee te lopen.
9. Betaling: via iDEAL. Een startbewijs kost €33,50.
10. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail met daarin het startbewijs (of de startbewijzen). Let op: het kan een paar minuten duren voordat deze mail binnenkomt, heb dus even geduld. Heb je na 24 uur nog steeds geen bevestiging ontvangen, dan kun je een mail sturen naar: inschrijven@fjoertoer.nl.
11. Wanneer je dat nog niet hebt gedaan, kun je de startbewijzen vervolgens toewijzen aan degenen met wie je samen wilt wandelen (via de knop in de bevestigingsmail). Dit kun je nog doen tot en met de dag van het evenement (uiterlijk tot 16.00 uur op zaterdag 25 maart).
12. Ook handig: mocht iemand onverhoopt toch niet mee kunnen wandelen (bijvoorbeeld door een blessure), dan kun je het inschrijfbewijs aan iemand anders geven of doorverkopen en het op diens naam zetten. Ook kun je jouw startgroep nog wijzigen. Dat wil zeggen: zolang er nog beschikbaarheid is.

Dit jaar worden de startbewijzen niet per post opgestuurd. Je kunt op vertoon van het startbewijs in de mail (geprint of via telefoon of tablet) jouw stempelkaart ophalen op Terschelling.  

Mocht je, om wat voor reden dan ook, problemen ondervinden bij het bestellen van jouw startbewijs: we zitten voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via: inschrijven@fjoertoer.nl. Heb je een andere vraag of opmerking, laat het dan weten via: info@fjoertoer.nl.

Lytse Fjoertoer

De inschrijving van de Lytse Fjoertoer, de familietocht op vrijdagavond 24 maart, verloopt op dezelfde manier als bij de Fjoertoer. Uitzondering: bij de Lytse Fjoertoer kun je geen afstand of startgroep kiezen. Er is één afstand (6km) en één starttijd (19.00-19.30 uur). Wel kun je hier selecteren op leeftijd. Tot 3 jaar is deelname gratis, tot en met 12 jaar kost meedoen €7,50 en voor volwassenen is het inschrijfbedrag €12,50.

Arrangementen

Een aantal sponsoren van de Fjoertoer bieden een Fjoertoer-arrangement aan: een startbewijs inclusief overnachting(en). Dit verloopt niet via de reguliere inschrijving, maar via de accommodatieverstrekker. Voor deze arrangementen zijn plekken gereserveerd in de verschillende startgroepen. Meer informatie hierover ontvang je via de verstrekker van het arrangement. De arrangementen zijn te boeken bij:
Rederij Vooruit, Vakantiepark Haantjes, Camping Landzicht, Hotel Bornholm, Hotel De Walvisvaarder, Vakantiepark Eldorado, Friesland Beweegt, Vakantiepark De Riesen, Vakantiepark Tjermelân, Résidence Terschelling, Zonnewind Zeilreizen en Camping Duinland.

We wensen je veel voorpret en zien je graag op Terschelling!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer