Nieuwsbrief 13 november 2014

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER
13 november 2014

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Na een lange en prachtige zomer en nazomer is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat op het eiland de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij! Het succes van de twee andere Fjoertoer-tochten -  in Egmond en Renesse - is voor ons een stimulans om er de komende editie op alle fronten nog een schepje bovenop te doen. Per slot is de Fjoertoer op Terschelling ooit begonnen!

Maar daarover later meer. Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de achtste Fjoertoer opent in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 december 2014 om 00:00 uur precies. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat de inschrijving snel vol is. Dus wilt u op zaterdag 28 maart 2015 verzekerd zijn van een startbewijs, noteer dan deze datum in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De achtste editie van de Fjoertoer kent weer drie afstanden: 15, 21, en 42 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen traditiegetrouw bij de Brandaris. Over de precieze gang van zaken gaan we ons, zoals gezegd, de komende maanden buigen. Wat wel al bekend is, is dat het inschrijfbedrag € 24,50 blijft.

Kijk voor alle verdere informatie over de achtste Fjoertoer op  www.fjoertoerterschelling.nl. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@Fjoertoer) en op Facebook, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Wij verheugen ons erop u te zien bij de achtste Fjoertoer!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer