Nieuwsbrief 31 maart 2015

31 maart 2015

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Het was beslist een gedenkwaardige editie van de Fjoertoer dit jaar. Ook al wisselden de weersvoorspellingen voortdurend, het was van te voren wel duidelijk dat het zwaar zou worden. En dat werd het ook. De combinatie van harde wind, regenbuien en een relatief lage temperatuur maakte dat het meer herfst leek dan voorjaar op Terschelling.

We willen alle wandelaars dan ook van harte feliciteren met hun prestatie, of het nu 16, 22 of 40 kilometer was. En al was het, zeker op de langste afstand, soms best afzien onderweg, er waren maar nauwelijks uitvallers. Geweldig gedaan allemaal, we zijn trots op jullie!

Natuurlijk hebben we al weer ideeën voor volgend jaar, maar we willen nu vooral nagenieten van deze editie. Op Twitter en Facebook zien we prachtige foto’s voorbijkomen, blijf die vooral delen. Ook is er een fraaie sfeerreportage gemaakt op video, deze is te zien op www.fjoertoerterschelling.nl

Natuurlijk gaan we als organisatie de achtste editie uitgebreid evalueren. En zullen we er alles aan doen om ook van de volgende Fjoertoer, die op zaterdag 2 april 2016 wordt gehouden, weer iets bijzonders te maken.

En wilt u vaker genieten van een wandeling bij avond en nacht door een mooi gebied, dan kunt u dit jaar nog meedoen aan de twee Fjoertoer-tochten die op de wal worden gehouden. Op zaterdag 26 september wordt de tweede Fjoertoer Renesse (met afstanden van 7,16 en 22 kilometer) georganiseerd en op zaterdag 28 november vindt de tweede editie plaats van de Fjoertoer Egmond (13,19 en 25 kilometer). Voor Renesse opent de inschrijving komende zaterdag, 4 april, om 8.00 uur en voor Egmond op maandag 1 juni a.s. Kijk voor meer informatie op www.fjoertoerrenesse.nl en www.fjoertoeregmond.nl

We willen iedereen die er – op wat voor manier ook – aan heeft bijgedragen om de achtste Fjoertoer tot een groot succes te maken, enorm bedanken. Want dankzij de inzet en het enthousiasme van alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en niet te vergeten de vele kunstenaars was het ook dit jaar weer een fantastische en bijzondere Fjoertoer, vol sfeer, magie, muziek en gezelligheid. Nogmaals, hartelijk dank, want zonder jullie is er geen Fjoertoer Terschelling!

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling