Nieuwsbrief 7 november 2015

7 november 2015

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat op het eiland de rust is weergekeerd en we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de negende Fjoertoer opent op maandagochtend 30 november a.s. om 9.00 uur precies. Dat betekent dat u dit keer niet tot middernacht wakker hoeft te blijven, maar voor de verandering op tijd op moet staan. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat de inschrijving snel vol is, dus wilt u op zaterdag 2 april 2016 verzekerd zijn van een startbewijs, noteer deze datum dan in uw agenda en schrijf u op tijd in!

De negende editie van de Fjoertoer kent weer drie afstanden: 15, 21, en 42 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Midsland en finishen uiteraard bij de ‘fjoertoer’ de Brandaris. Over de precieze gang van zaken en de routes gaan we ons de komende maanden buigen, uiteraard houden we u daarvan op de hoogte. Wat wel al bekend is, is dat het inschrijfbedrag € 24,50 blijft.

Kijk voor alle verdere informatie over de negende Fjoertoer op  www.fjoertoerterschelling.nl. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@Fjoertoer) en op Facebook, dan weet u zeker dat u op de hoogte blijft van de laatste
ontwikkelingen en nieuwtjes.

Wij hopen u te zien op 2 april 2016 bij de negende Fjoertoer!

Zoals altijd met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer