Op naar het nieuwe jaar!

13 januari 2018

Het is januari, het nieuwe jaar is begonnen. We willen hierbij iedereen van harte een gezond, sportief en gelukkig 2018 toewensen, met hopelijk veel mooie wandelkilometers!

Voor ons als organisatie betekent het dat we ons opmaken voor de komende editie van de Fjoertoer Terschelling op zaterdag 7 april a.s. We gaan de komende maanden hard aan de slag om er weer een onvergetelijk evenement van te maken!

Routes

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het vaststellen van de routes. Waar mogen en kunnen we langslopen, waar zijn goede mogelijkheden voor de culturele invulling, etc. Het is elk jaar weer een hele puzzel, maar het is gelukt: de routes zijn definitief vastgesteld. Dus bent u benieuwd waar we de komende Fjoertoer langswandelen, kijk dan snel op https://fjoertoerterschelling.nl/parcours.

Arrangementen sponsoren

Twee van onze sponsoren, Paal8 Hotel aan Zee en Hotel Bornholm, hebben – voor alle afstanden - nog deelnamekaarten beschikbaar in combinatie met een aantrekkelijk arrangement in de hotels.

Paal 8 Hotel aan Zee

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kunt u kiezen voor aankomst op vrijdag 6 april met vertrek op zondag 8 april (vanaf €189 p.p.) of voor aankomst op zaterdag 7 april en vertrek op maandag 9 april (vanaf €159 p.p.). Paal 8 Hotel aan Zee (4* sterren) ligt midden in de duinen van West aan Zee, op loopafstand van het Noordzeestrand en beschikt over alle faciliteiten die een comfortabel verblijf op Terschelling compleet maken: een gezellige lounge en bar, een culinair restaurant voor een heerlijk diner, en – erg prettig na afloop van de Fjoertoer  – een zwembad, sauna en Turks stoombad, die bij de prijs zijn inbegrepen. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.hotelpaal8.com.

Hotel Bornholm

Bij Hotel Bornholm verblijft u tijdens de Fjoertoer twee nachten in een comfortabele en luxe kamer (voorzien van bad/douche en toilet) vanaf € 155,50 p.p. Hotel Bornholm is centraal gelegen aan de rand van West Terschelling nabij de Waddenzee, jachthaven en de haven van West Terschelling. Het hotel heeft een gezellige hotelbar, brasserie en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.hotelbornholm.nl of bel met de receptie via tel. 0562442266.

Nog 200 kaartjes voor de 20km

Zoals u weet verliep de inschrijving dit jaar niet helemaal naar wens. Daardoor hebben we nogal wat mailtjes mogen ontvangen over inschrijvingen die niet waren gelukt of zelfs dubbele inschrijvingen. Zoals al eerder vermeld nemen we dit allemaal mee naar de inschrijving van volgend jaar, want het bezorgde u veel stress, en ons veel werk. Nu alles is uitgezocht en bijgewerkt blijkt er nog ruimte te zijn voor 200 personen op de 20 km. Aangezien er vast nog mensen zijn die heel graag mee willen lopen, gaan wij de inschrijving voor deze afstand eenmalig weer open zetten. Wanneer? Op maandag 22 januari om 20.00 uur kunnen 200 gelukkigen zich alsnog inschrijven voor de 20 km. Dus wilt u nog meelopen op 7 april met de Fjoertoer Terschelling, grijp uw kans!

Voor alle verdere informatie en laatste nieuwtjes over de elfde Fjoertoer: zie  www.fjoertoerterschelling.nl of volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook. Dan weet u zeker dat u niets mist!

Met winterse groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling