Stempelkaart wordt verstuurd per post

INSCHRIJVEN FJOERTOER
7 maart 2018

Tjonge, wat beleefden we een koude periode de afgelopen weken. Het betekende op Terschelling, ondanks de ijzige kou en harde wind, volop sneeuw- en ijspret. Maar de temperaturen zijn inmiddels weer boven nul, de sneeuw is gesmolten en wij maken ons op voor de elfde Fjoertoer Terschelling op zaterdag 7 april a.s. Wij kijken ernaar uit, hopelijk u ook!

Stempelkaart

Let op: we versturen dit jaar de stempelkaart naar uw huisadres. U ontvangt dit jaar dus geen e-ticket. We hebben hiervoor gekozen om het ophalen van de tasjes in de Tonnenloods op zaterdagmiddag soepeler te laten verlopen. Op deze manier hoeft u nl. op zaterdag alleen nog maar uw tasje met inhoud (pet, keycord etc.) op te halen.
De stempelkaart zal worden verstuurd in week 12; u kunt deze dus vanaf dinsdag 20 maart op uw deurmat verwachten.

Adrescontrole

Het kan uiteraard voorkomen dat u de komende tijd elders verblijft, dat u inmiddels bent verhuisd of dat u niet meer zeker weet welk adres u heeft opgegeven. Om zeker te zijn dat we de stempelkaart naar het juiste adres versturen, verzenden we deze week een link naar uw e-mailadres waarmee u uw inschrijving (lees: uw huisadres) kunt controleren en eventueel aanpassen. Let op: dit kan tot en met zondag 11 maart!

Startgroepen

Het is voor ons een onmogelijke taak om de vertrekgroepen in te delen op basis van tijd van inschrijving. Het kan daarom gebeuren dat u in een andere startgroep zit dan dat u eigenlijk zou willen. Mocht u - om wat voor reden dan ook - uw startgroep willen wijzigen, dan kunt u, nadat u uw stempelkaart heeft ontvangen, middels de Facebookpagina ‘Fjoertjoer Vraag/Aanbod’ kijken of er personen zijn met wie u kunt ruilen van groep. Ook is er op zaterdag 7 april in de Tonnenloods een plek ingericht waar u Fjoertoer-inschrijvingen kunt aanbieden, ruilen of verkopen. Ten slotte kunt u op zaterdagmiddag bij de servicebalie informeren of er mogelijkheden zijn om te ruilen.

Overige informatie

Kijk voor alle verdere informatie en laatste nieuwtjes over de elfde Fjoertoer op fjoertoerterschelling.nl of volg de @fjoertoer op Twitter en Facebook. En heeft u een specifieke vraag over de inschrijving, dan kunt u altijd mailen naar inschrijven@fjoertoer.nl.

Met vurige groet,

Organisatie Fjoertoer Terschelling