Nieuws

INSCHRIJVEN FJOERTOER EN LYTSE FJOERTOER

Laatste nieuws!

21 maart 2023

Komende zaterdag is er zover: de vijftiende Fjoertoer Terschelling. Wij kunnen niet wachten om er - samen met jullie - een feestelijke en onvergetelijke editie van te maken!

Hierbij nog enkele praktische mededelingen voordat je zaterdag van start gaat.

Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent volgende week!

21 november 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Over precies een week, maandag 28 november om 20.00 uur, gaat de inschrijving van de Fjoertoer Terschelling 2023 van start. Als je zeker wilt zijn van een startbewijs, zorg er dan voor dat je om 20.00 uur klaar zit achter de  computer!

We werken dit jaar met een nieuw inschrijfsysteem: Atleta. Dit maakt het mogelijk om met meer deelnemers tegelijk in te schrijven, tot maximaal 4 in één keer. Ook kun je nu zelf kiezen op welk tijdstip je van start gaat.

Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent maandag 28 november!

14 november 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Inmiddels is het herfst geworden op Terschelling. Dat betekent dat we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk ook de Fjoertoer bij!

Het belangrijkste nieuws op dit moment is dat de inschrijving voor de vijftiende Fjoertoer Terschelling opent op maandagavond 28 november a.s. om 20.00 uur. Dus wilt u op zaterdag 25 maart 2023 meelopen met de Fjoertoer, noteer dan deze datum in uw agenda. Over de precieze gang van zaken rond de inschrijving hoort u binnenkort meer.

We mogen weer!

24 maart 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Komende zaterdag is er zover: de veertiende Fjoertoer Terschelling. Na twee jaar gedwongen pauze vanwege corona kijken wij er nog meer naar uit dan anders, en u vast ook. We gaan er – samen met u – een extra feestelijke en onvergetelijke editie van maken!

Hierbij nog enkele praktische mededelingen voordat u zaterdag van start gaat.

Geen stempelkaart... wat te doen?

22 maart 2022

Helaas heeft de verzending van onze stempelkaarten enige vertraging opgelopen. Ook al zijn ze vorige week dinsdag al op de post gegaan, ze blijken pas vanaf vandaag (dinsdag, dus een week later) bij iedereen te arriveren.

Uiteraard vinden we dat heel vervelend, want dat betekent dat u pas laat wordt geïnformeerd over uw startgroep en andere relevante zaken. Onze excuses hiervoor!

Pagina's