Nieuws

INSCHRIJVEN FJOERTOER

Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent volgende week! 

5 september 2023

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Over een week, dinsdag 12 september om 20.00 uur, gaat de inschrijving van de Fjoertoer Terschelling 2024 van start. Als je zeker wilt zijn van een startbewijs, zorg er dan voor dat je om 20.00 uur klaar zit achter de computer!

We werken evenals vorig jaar met het inschrijfsysteem Atleta. Dit maakt het mogelijk om met meer deelnemers tegelijk in te schrijven, tot maximaal 6 in één keer. Ook kun je zelf kiezen op welk tijdstip je van start gaat.

Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent 12 september 20.00 uur

1 augustus 2023

Zeg het voort: vanaf dinsdagavond 12 september 20.00 uur kun je je inschrijven voor de 16e Fjoertoer Terschelling. Dus wil je op zaterdag 23 maart 2024 meelopen met de Fjoertoer, noteer dan deze datum in je agenda!
Er zijn dit jaar drie afstanden: 12, 17 en 22 kilometer.
Let op: de 12 kilometer is nieuw en gaat niet over het strand.

Fjoertoer krijgt derde afstand

28 juli 2023

Als organisatie krijgen we regelmatig de vraag of er een mogelijkheid is om de Fjoertoer Terschelling in te korten, halverwege te starten of pas na het strand in te stappen. Voor sommige mensen is het gedeelte over het strand immers net wat te zwaar of te lastig. We hebben hiernaar geluisterd, en daarom is er dit jaar een nieuwe, derde, afstand: de 12 kilometer. Laatste nieuws!

21 maart 2023

Komende zaterdag is er zover: de vijftiende Fjoertoer Terschelling. Wij kunnen niet wachten om er - samen met jullie - een feestelijke en onvergetelijke editie van te maken!

Hierbij nog enkele praktische mededelingen voordat je zaterdag van start gaat.

Inschrijving Fjoertoer Terschelling opent volgende week!

21 november 2022

Beste vrienden van de Fjoertoer,

Over precies een week, maandag 28 november om 20.00 uur, gaat de inschrijving van de Fjoertoer Terschelling 2023 van start. Als je zeker wilt zijn van een startbewijs, zorg er dan voor dat je om 20.00 uur klaar zit achter de  computer!

We werken dit jaar met een nieuw inschrijfsysteem: Atleta. Dit maakt het mogelijk om met meer deelnemers tegelijk in te schrijven, tot maximaal 4 in één keer. Ook kun je nu zelf kiezen op welk tijdstip je van start gaat.

Pagina's